Dragana Mirković - vodeća na svim anketama

Baš sve!

Dragana Mirković - vodeća na svim anketama

Postby folk on 07 Mar 2009, 12:49

Prodaja albuma je fantastična, zbog velikog interesa, album "Eksplozija" čak je moguće kupit u najmanjoj prodavaonici u Vašem gradu.

Publika je jednom riječju oduševljena pjesmama koje je za njih pripremila Gaga, točnije Dragana Mirković - jedna od najpopularnijih folk zvijezda.

Najzaposlenija ovih dana je sigurno.
U subotu 07. ožujka gostuje u Offenbachu, točnije u diskoteci "King". Vikend poslije nastupa u Bosni i Austriji, zatim ponovno slijedi Njemačka i odmah nakon toga Švicarska, točnije diskoteka "Atlantis" u Harkingenu.

Osim što albumom ruši rekorde prodaje, jednako je i na Top listama u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH te Srbiji. Njene pjesme sa novog albuma zauzimaju najviša mjesta.

Tako popularna pjevačica već mjesec dana na našoj Top listi koja dnevno broji nekoliko stotina glasova drži vodeću poziciju i u niti jednom trenutku nije bila niže plasirana.

Podsjećamo Vas da popularna pjevačica u Hrvatskoj drži i rekord prodaje karata. Naime na posljednjem nastupu u diskoteci "Lampaši" Dragana je okupila najveći broj fanova folk glazbe unatoč cijeni ulaza od čak 120 kuna.
http://www.folk-novosti.com - Prvi portal posvećen folk zvijezdama!!!
folk
Site Admin

Re: Dragana Mirković - vodeća na svim anketama

Postby Sekicaa on 14 Mar 2009, 00:20

Pohvale Dragani Mirkovic...novi album je odlican!
Sekicaa

Postby luce moje on 31 Mar 2009, 15:56

Definitivno je ovo jedan od njenih najboljih albuma...ne samo njen, vec i na cijeloj estradi :) :) :)
luce moje

Postby Katarina on 13 Apr 2009, 06:55

Album joj je zakon samo naprijed DRAGANA :D :D :D
Katarina

Return to Zanimljivosti